Escultura Salt
Catalan Spanish    

Facebook Facebook youtube Instagram
Oferta de casals no municipals d'aquest estiu

Oferta de casals no municipals d'aquest estiu

  Oferta de casals no municipals d'aquest estiu Consulteu l'oferta aquí

Punt d'Atenció a l'Empresa i al Comerç

Punt d'Atenció a l'Empresa i al Comerç

Punt d'Atenció a l'Empresa i al Comerç . Tota la informació aquí  

Consulta tota la informació dels Casals Municipals d'Estiu 2020

Consulta tota la informació dels Casals Municipals d'Estiu 2020

  Hem enviat un SMS amb el resultat del sorteig. Si no l'ha rebut pot venir al carrer Pius XII de 9h a 14h a partir del dia 27. Si ha obtingut...

 • Oferta de casals no municipals d'aquest estiu

  Oferta de casals no municipals d'aquest estiu

 • Punt d'Atenció a l'Empresa i al Comerç

  Punt d'Atenció a l'Empresa i al Comerç

 • Consulta tota la informació dels Casals Municipals d'Estiu 2020

  Consulta tota la informació dels Casals Municipals d'Estiu 2020

Mida del text:

 


 

"Ets resident estranger i vols votar?" Eleccions Municipals 2019

 

El 26 de maig de 2019 se celebren eleccions a Salt i podran participar-hi ciutadans i ciutadanes de la Unió Europea (UE) residents a Espanya i nacionals de dotze països que tenen firmat un acord de reciprocitat de vot a Espanya (Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Xile, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Trinitat i Tobago). Per poder votar, és imprescindible inscriure's al cens electoral i per fer-ho s'han de complir diversos requisits exigits en funció de les normatives establertes.

L'Ajuntament de Salt posa en marxa "La meva ciutat, el meu vot", una campanya informativa adreçada a la població estrangera resident a Salt procedent de la UE i altres països extracomunitaris resident a Salt.

L'objectiu de la campanya és informar sobre els requisits i canals per apuntar-se al cens electoral, un tràmit imprescindible per poder votar a les properes eleccions municipals i europees.

Cal recordar que l'edat legal per exercir el dret de vot a Espanya és de 18 anys en el moment de la votació.

 

PAÏSOS DE LA UNIÓ EUROPEA

Normativa per als ciutadans i les ciutadanes de països de la Unió Europea

Resolució de 7 de setembre de 2010, de l'Oficina del Cens Electoral, per la qual s'estableixen els procediments i s'aprova el model de sol·licitud per a la inscripció dels ciutadans i les ciutadanes nacionals de països de la Unió Europea al cens electoral per a les eleccions municipals.

Resolució de 12 d'abril de 2013, de l'Oficina del Cens Electoral, per la qual s'estableixen els procediments i s'aprova el model de sol·licitud per a la inscripció dels ciutadans i les ciutadanes nacionals d'altres països de la Unió Europea residents a Espanya al cens electoral per a les eleccions al Parlament Europeu.

Requisits per censar-se:

 • Tenir la nacionalitat d'un país que formi part de la Unió Europea.
 • Tenir almenys 18 anys el dia de els eleccions.
 • Estar empadronat/da a la ciutat de Salt.
 • Tenir un document d'identitat.

 

PAÏSOS EXTRACOMUNITARIS

Normativa per als ciutadans i les ciutadanes de països amb acords de reciprocitat

Ordre EHA / 2264/2010, de 20 de juliol, per la qual es dicten normes i instruccions tècniques per a la formació del cens electoral de residents a Espanya que siguin nacionals de països amb acords per a les eleccions municipals, modificada per l'Ordre ECC / 1758/2014, de 23 de setembre.

Resolució de 27 d'octubre de 2014, de l'Oficina del Cens Electoral, per la qual s'estableixen els procediments i s'aprova el model de sol·licitud per a la inscripció en el cens electoral de residents a Espanya de nacionals de països amb acords per a les eleccions municipals. (Correcció d'errades publicada al BOE de data 8 de novembre de 2014)

Requisits per censar-se:

 • Tenir la ciutadania d'un dels següents països amb acords de reciprocitat per a les eleccions municipals: Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Trinitat i Tobago.
 • Tenir almenys 18 anys el dia de les eleccions.
 • Estar empadronat/da a la ciutat de Salt.
 • Haver residit durant 5 o més anys a Espanya de manera continuada i legal el dia de la sol·licitud. (3 anys o més el dia de la votació, per als nacionals de Noruega).
 • Tenir la targeta d'identitat d'estranger en vigor (Menys per als ciutadans de Noruega i Islàndia, que també poden presentar un document d'identitat o passaport en vigor).

 

DESCARREGA'T TOTA LA INFORMACIÓ CLICANT AQUÍ