Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube

 

             

 

Catàleg de tràmits

Obertes les inscripcions del projecte VIP DONA

 
Des del Pla de Salut Jove de Salt s'estan iniciant les inscripcions del projecte VIP DONA. Aquest projecte es vol consolidar com un espai on puguin convergir dones de més de 16 anys per compartir i aprendre des del ser dones: poder parlar de gènere, de sexualitat, repensar el propi cos, compartir les pròpies experiències, aprendre de totes, riure i créixer.
 
Aquests tallers es duran a terme un dilluns al mes de febrer a juny,  de 18.30 a 20.00h. concretament el 12 de febrer - 12 de març - 9 d'abril - 14 de maig - 11 de juny
 
Per més informació o inscripcions podeu dirigir-vos a l'Estació Jove de Salt de dilluns a divendres de 16.00h a 19.00h, o bé a través del correu:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

 

El PartiCamp arriba a la vila de Salt el proper 27 de gener

 

El dissabte 27 de gener arriba el PartiCamp a la vila de Salt. El «PartiCamp» és un procés participatiu obert a tothom, l'objectiu del qual és poder reflexionar, proposar, exposar, escoltar, compartir i actuar entorn a la participació juvenil. A partir de diferents espais de treball, es parlarà de temàtiques relacionades amb la participació i la gent jove, entre d'altres propostes que puguin sorgir. D'aquesta manera professionals de l'àmbit, joves, adults, gent gran i, en definitiva, tothom qui així ho desitgi, podrà participar d'aquesta innovadora metodologia de treball.

L'Agència Catalana de la Joventut, l'Ateneu Popular Coma Cros de Salt i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Salt organitzen el PartiCamp Salt, que es celebra a les quatre demarcacions de Catalunya (Girona, Tarragona, Lleida i Barcelona), Salt serà la seu de la demarcació gironina.

El PartiCamp Salt es realitzarà el dissabte 27 de gener a les 10 del matí a l'Ateneu Popular Coma Cros de Salt. Les inscripcions es poden realitzar a través del següent enllaç: http://ejoventut.gencat.cat/ca/particamps/salt/