Catàleg de tràmits

Carta de presentació

Categoria: L'alcalde
Publicat el Dimecres, 19 Juny 2013 09:49
Escrit per Super User
Vist: 3320
Mida del text:
Salutació de l'alcalde

La renovació de les pàgines del web municipal que esteu veient respon, no només a una millora estètica i de presentació dels continguts, sinó que és un pas endavant més pel que fa a la incorporació a l’administració electrònica en el funcionament municipal.

Les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) estan modificant - i ho faran més- la manera en què ciutadania i Administració interactuen. Les TIC no han de suposar només canvis en la comoditat i la facilitat de relació amb l’Administració, sinó que suposaran un nou paradigma en les relacions entre ciutadania i administracions. El nou web municipal està pensat perquè la ciutadania pugui accedir a la informació i fer cada cop més gestions des de casa seva o des del telèfon de forma fàcil i senzilla, sense necessitat de desplaçar-se. Està enfocat, per tant, perquè es pugui accedir a la informació sobre el municipi i el funcionament municipal de forma còmoda.

La seu electrònica de l’Ajuntament permet als ciutadans i ciutadanes obtenir informació confiable i comunicar-se amb l’Administració amb la mateixa fiabilitat que presencialment i, fins i tot, obtenir justificants o comprovants de la documentació presentada.

Però no es tracta només d’això. Imparables, les noves tecnologies portaran cada cop més a fomentar el contacte entre ciutadania i administracions i en un futur, potser fins i tot, en la presa de decisions en temps real.

Les TIC canviaran en un futur les relacions entre ciutadans i Administració pública. Modestament, sense estirar més el braç que la màniga, des de Salt treballem per acostar-les cada dia més als usuaris de l’Administració.