Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube

 

             

 

Catàleg de tràmits

Consulta l'agenda d' activitats d'estiu i Salt Obert per vacances

 

Consulta l'agenda d'activitats d'estiu i Salt Obert per vacances

XVII Descens popular amb piragua pel Ter - Memorial Francesc Ferrer

 

El XVII Descens popular amb piragua pel Ter es farà el proper 22 de juliol i mantindrà el recorregut habitual dels darrers anys. La sortida estarà situada a la Barca de Bescanó, els participants passaran pel Parc d'Aigües Braves de la Pilastra, creuant els termes municipals de Salt i de Sant Gregori, arribaran, després de completar un recorregut fàcil de 6km, al Parc de les Ribes del Ter a Fontajau (Girona). Com és habitual s'obsequiarà a tots els participants amb una camiseta, hi haurà un dinar a peu de riu, servei d’autocar per recuperar els vehicles estacionats a la sortida i el sorteig de diferents lots de material esportiu.

Des de l’organització pretenem potenciar el caràcter popular i reivindicatiu d’aquesta activitat, ajudant a fer prendre consciència, als participants i a la ciutadania en general, de la necessitat de retornar a la conca del Ter el cabal que es deriva, des de fa molts anys, en detriment del cabal del curs mig i baix del riu Ter. Un dels màxims exponents d’aquesta reivindicació ha estat en Francesc Ferrer i Gironès, motiu pel qual, amb l’objectiu de recordar i donar a conèixer la seva tasca en defensa del riu Ter, hem incorporat el seu nom a aquesta activitat reivindicativa, lúdica i esportiva.

Per tot això ens agradaria molt poder comptar novament amb la vostra participació, amb la d’aquelles persones del vostre entorn que hi puguin estar interessades i que en ajudeu a fer difusió d’aquesta activitat per les xarxes socials.

Inscripcions: CLICA AQUÍ

Més informació

Convocatòria i inscripcions dels Premis ApS-SC

Bases

Convocatòria

Premis i inscripció

SUBVENCIONS PER ENTITATS

 

En el Butlletí Oficial de la Província núm. 108, de 5 de juny de 2018, s’ha publicat l’extracte de la convocatòria de subvencions de 2018 per a entitats municipals.

Podeu consultar la publicació AQUÍ

D’acord amb les Bases reguladores de les subvencions, la data límit de presentació de sol·licituds és el dia 3 de juliol de 2018. Cap sol·licitud entrada posteriorment podrà ser tinguda en compte.

Podeu consultar les bases reguladores de les subvencions, AQUÍ

 

Com presentar la sol.licitud?

 

- Podeu descarregar-vos una instància per tal que la podeu complimentar i presentar al Registre General de l’Ajuntament, juntament amb la resta de documentació requerida a les bases de la convocatòria.

 - Instància genèrica per totes les entitats. Cliqueu AQUÍ

- Documentació annexa especifica per les entitats esportives. Cliqueu AQUÍ

 

- A través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Consulteu la documentació AQUÍ

 

Preguem us llegiu atentament aquells apartats on s’exposa la documentació a aportar i, sobretot, el període i les activitats subvencionables.

Així mateix us recordem que si teniu dubtes sobre les vostres sol·licituds us podeu posar en contacte amb els serveis tècnics de Cultura, Festes, Esports, Ensenyament, Acció Social i Medi Ambient, segons sigui el cas.

 

Vine a la 2a Food Truck Market & Co. de Salt. Consulta el programa d'activitats aquí!