Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube

Patrimoni natural

Els PulpoPop enregistren a Salt part de la seva particular proposta a cançó de l’estiu amb la col·laboració de Teràpia de Shock - 30/04/2014

La cançó l’acompanya un videoclip dirigit i realitzat pel mateix cantant del grup, Edgar Massegú, amb un pressupost de 0€, que reivindica els paratges verges de la Garrotxa, els paisatges de la Vall del Llémena castigats per la MAT, la multiculturalitat de la vila de Salt i, convida  a petits i grans a ballar a qualsevol lloc amb tot l’optimisme necessari per combatre la crisi. Amb la peculiaritat habitual per la transgressió que els caracteritza, els PulpoPop han convidat a participar al nou single i al clip als Teràpia de Shock. Encara que poden semblar propostes molt distants, les uneixen el llarg llinatge dels massegús. Al resultat es pot comprovar que la química ha estat total, la qual cosa  demostra en la música el sentiment va més enllà de les etiquetes.

PulpoPop es troba preparant el seu cinquè disc d’estudi que s’englobarà dins la nova proposta festiva PulpoPop Fan Farra així com també la BSO de la pel·lícula Dos a la carta.

Estrena al Diari Ara

Clip al youtube

Teasser

Can Bo de Pau presenta: "Converses maridades"

Ens plau convidar-los a la conversa sobre el llibre Girona. Històries, curiositats i misteris, amb l'autor Ramon Alberch i Fugueras; maridat amb els vins Vella Lola de Calonge.

7 de març a les 20.00h
Can Bo de Pau (Pça Juli Garreta, 1 Salt)
Places limitades (reserves Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )