Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube

Patrimoni natural

Consulta als saltencs sobre posar el nom d'1 d'octubre a un espai de SaltL'Ajuntament de Salt ja ha posat en funcionament la nova web des de la que es gestionaran processos i accions participatives.

La primera experiència a Salt amb la plataforma DECIDIM serà per fer una consulta popular plantejant a la ciutadania anomenar "1 d'Octubre" a un espai públic de la  Vila, en memòria dels fets ocorreguts el passat 1 d’octubre del 2017 a Catalunya, en la línia d’altres actuacions similars que estan duent a terme altres municipis gironins. En aquesta consulta es demana, primer, si la ciutadania vol que hi hagi un espai públic amb aquest nom i, en segon terme, es plantejarà donar el nom a diversos espais actualment sense nom.

Es podrà votar fins el 3 de juny a decidim.salt.cat”

La web té per objectiu oferir a la ciutadania una informació centralitzada dels processos participatius en la seva globalitat (agenda, fases, equipaments on es realitzen les accions, retorn de la participació, etc), tant d’aquells que ja s’han fet com dels que es faran en un futur, així com dels processos purament virtuals com també ser un complement per aquells que es fan a peu de carrer.

 

 

L'Ajuntament de Salt ha rebut de la Diputació de Girona una subvenció per a finançar projectes per facilitar l'accés a les noves tecnologies.

 

 

El departament de Sistemes i Tecnologies de la Informació de la Diputació de Girona, dins de la convocatòria de "subvencions als ajuntaments de fins a 30.000 habitants de les comarques gironines per finançar projectes per facilitar l’accés a les noves tecnologies per a l'any 2017", ha concedit la quantitat de 9.000€ a l'Ajuntament de Salt.

Gràcies a aquesta subvenció, s'ha pogut adquirir maquinari i programari per les dependències municipals.

Recompte definitiu comissió de seguiment

 

Clica aquí i descarrega't el document