Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube

Patrimoni natural

Campanya "Els segons compten"

Dolor al pit? Truca al 112

Si creus que tu o algú proper pot estar patint un infart, truca al Sistema d’Emergències Mèdiques (112) de manera immediata. No esperis, encara que tinguis dubtes del que us passa o que el dolor no sigui prou fort. Cada segon compta i el temps que triguis a rebre el tractament és decisiu per evitar riscos majors (d’incapacitat i/o mort).

Triptic   Icona pdf

Cartell   Icona pdf

Àrees reservades per a gossos

L’Ajuntament de Salt ha publicat un díptic amb un plànol de les cinc àrees reservades a gossos que es poden trobar en diferents indrets de la vila. El fullet, que inclou recomanacions als propietaris dels animals, es podrà recollir als diferents equipaments municipals o descarregar-lo de la web municipal.

Amb la posada en marxa de noves àrees per a gossos, Salt disposa actualment d’un total de cinc instal·lacions en diferents punts de la vila, que cobreixen gran part de la trama urbana i facilita que els propietaris dels animals no s’hagin de desplaçar gaire per deixar els animals una estona deslligats.

Els nous espais estan ubicats al parc de la maçana, al mas Masó, al parc Monar, a can Patrach i al barri dels Escriptors, al costat de la zona esportiva.

Els espais per a gossos permeten deixar els animals deslligats i disposen d’una màquina expenedora de bosses perquè els propietaris dels animals puguin recollir les seves dejeccions.

Durant l’any 2012 es van posar 12 denúncies a persones que duien el gos deslligat a la via pública, 6 de les quals van derivar en expedient sancionador per l’amo de l’animal.

Plànol   Icona pdf

Mosquit tigre

El mosquit tigre  

Salt, vila cardioprotegida

Salt, territori cardioprotegit

 

Tríptic