Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube

Patrimoni natural

casals d'estiu 2019

banner casals

Descarrega't tota la informació aquí.

Ja està oberta la convocatòria per a sol.licitar la bonificació de targetes de transport per a estudiants

 

 

Qui ho pot demanar?

Els estudiants d'entre 16 i 25 anys empadronats a Salt que cursin estudis reglats a la ciutat de Girona i altres municipis inclosos dins la zona 1 d'ATM.

S'enten com a estudis reglats: Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior i estudis universitaris, en centres docents públics i privats, així com en centres d'educació especial.

 

Quina targeta es bonifica?

La targeta T-MES. Es tracta d'una targeta unipersonal i que permet fer viatges il·limitats durant 30 dies (el termini comença a comptar quan es fa el primer viatge).

 

Quant es bonifica?

El preu de la targeta és de 46,15 €. L'Ajuntament bonifica el 40% (18,46 €), de manera que l'usuari que rep la subvenció pagarà només 27,69 €.

Quan l'estudiant sol·liciti la subvenció per primera vegada haurà de pagar també la targeta física que té un cost de 3 €. Aquest pagament es farà una única vegada.

 

Quantes targetes T-MES subvenciona l'Ajuntament?

L'Ajuntament subvencionarà un màxim de 9 targetes per curs (d'octubre a juny) depenent del tipus de formació a la que l'estudiant accedeixi i que haurà d'acreditar.

L'estudiant haurà de demanar la renovació de la subvenció a cada curs acadèmic. No caldrà que torni a abonar el cost de la targeta (3 €).

La subvenció es concedirà mentre l'usuari compleixi els requisits de la convocatòria.

 

Què cal fer per sol·licitar la subvenció?

Cal fer la sol·licitud al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Salt o a través de la seu electrònica https://www.seu-e.cat/web/salt/govern-obert-i-transparencia/serveis-i-tramits/tramits/

 

Quina documentació cal presentar?

- Formulari de sol·licitud

- Còpia del DNI del sol·licitant

- Còpia de la matrícula vigent o altre document que acrediti els estudis que es cursaran.

- Fotografia de carnet del sol·licitant

 

Quan ho puc demanar?

La subvenció es podrà demanar des de l'obertura de la convocatòria i fins a 31 de maig de 2019*.

* S'informarà posteriorment de les següents convocatòries.

Com s'ha de fer el pagament?Una vegada atorgada la sol·licitud es notificarà al beneficiari i se li enviarà per correu electrònic un document d'autoliquidació per l'import de la targeta física (3 €) més l'import no subvencionat de la recàrrega del primer mes (27,69 €). Total: 30,69 €

Caldrà fer el pagament en un període de 5 dies (el document indica les diferents formes de pagament) i retornar-lo segellat o amb el comprovant de pagament corresponent a l'Oficina de Promoció de la Ciutat, presencialment o per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Rebut el justificant de pagament, l'Oficina de Promoció de la Ciutat tramitarà la targeta personalitzada i avisarà al beneficiari quan la pugui recollir al c/ Major, 164 de Salt, en horari de dilluns a divendres de 8 a 15h.

 

Com he de tramitar les següents recàrregues?

Quan el beneficiari consideri necessari haurà de demanar a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. la recàrrega de la targeta (es recomana una antelació de 10 dies).

Se li respondrà fent-li arribar el document de pagament de la recàrrega.

Una vegada fet el pagament caldrà anar a l'Oficina de Promoció de la Ciutat amb el justificant de pagament i la targeta per tal que es pugui fer la recàrrega de la mateixa en horari de dilluns a divendres de 8 a 15h.


Bases de la subvenció

Formulari de sol.licitudCalendari escolar 2018-19

 

Calendari escolar pel curs 2018-19

 

 

 

"Ets resident estranger i vols votar?" Eleccions Municipals 2019

 


 

"Ets resident estranger i vols votar?" Eleccions Municipals 2019

 

El 26 de maig de 2019 se celebren eleccions a Salt i podran participar-hi ciutadans i ciutadanes de la Unió Europea (UE) residents a Espanya i nacionals de dotze països que tenen firmat un acord de reciprocitat de vot a Espanya (Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Xile, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Trinitat i Tobago). Per poder votar, és imprescindible inscriure's al cens electoral i per fer-ho s'han de complir diversos requisits exigits en funció de les normatives establertes.

L'Ajuntament de Salt posa en marxa "La meva ciutat, el meu vot", una campanya informativa adreçada a la població estrangera resident a Salt procedent de la UE i altres països extracomunitaris resident a Salt.

L'objectiu de la campanya és informar sobre els requisits i canals per apuntar-se al cens electoral, un tràmit imprescindible per poder votar a les properes eleccions municipals i europees.

Cal recordar que l'edat legal per exercir el dret de vot a Espanya és de 18 anys en el moment de la votació.

 

PAÏSOS DE LA UNIÓ EUROPEA

Normativa per als ciutadans i les ciutadanes de països de la Unió Europea

Resolució de 7 de setembre de 2010, de l'Oficina del Cens Electoral, per la qual s'estableixen els procediments i s'aprova el model de sol·licitud per a la inscripció dels ciutadans i les ciutadanes nacionals de països de la Unió Europea al cens electoral per a les eleccions municipals.

Resolució de 12 d'abril de 2013, de l'Oficina del Cens Electoral, per la qual s'estableixen els procediments i s'aprova el model de sol·licitud per a la inscripció dels ciutadans i les ciutadanes nacionals d'altres països de la Unió Europea residents a Espanya al cens electoral per a les eleccions al Parlament Europeu.

Requisits per censar-se:

  • Tenir la nacionalitat d'un país que formi part de la Unió Europea.
  • Tenir almenys 18 anys el dia de els eleccions.
  • Estar empadronat/da a la ciutat de Salt.
  • Tenir un document d'identitat.

 

PAÏSOS EXTRACOMUNITARIS

Normativa per als ciutadans i les ciutadanes de països amb acords de reciprocitat

Ordre EHA / 2264/2010, de 20 de juliol, per la qual es dicten normes i instruccions tècniques per a la formació del cens electoral de residents a Espanya que siguin nacionals de països amb acords per a les eleccions municipals, modificada per l'Ordre ECC / 1758/2014, de 23 de setembre.

Resolució de 27 d'octubre de 2014, de l'Oficina del Cens Electoral, per la qual s'estableixen els procediments i s'aprova el model de sol·licitud per a la inscripció en el cens electoral de residents a Espanya de nacionals de països amb acords per a les eleccions municipals. (Correcció d'errades publicada al BOE de data 8 de novembre de 2014)

Requisits per censar-se:

  • Tenir la ciutadania d'un dels següents països amb acords de reciprocitat per a les eleccions municipals: Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Trinitat i Tobago.
  • Tenir almenys 18 anys el dia de les eleccions.
  • Estar empadronat/da a la ciutat de Salt.
  • Haver residit durant 5 o més anys a Espanya de manera continuada i legal el dia de la sol·licitud. (3 anys o més el dia de la votació, per als nacionals de Noruega).
  • Tenir la targeta d'identitat d'estranger en vigor (Menys per als ciutadans de Noruega i Islàndia, que també poden presentar un document d'identitat o passaport en vigor).

 

DESCARREGA'T TOTA LA INFORMACIÓ CLICANT AQUÍ