Escultura Salt
Catalan Spanish    

Facebook Facebook youtube Instagram
Mida del text:
Escola Municipal de Belles Arts

 

L’ Escola Municipal de Belles Arts té més de cinquanta anys d’història i es troba instal•lada a l’ edifici del Mas Llorenç, al barri vell de Salt, en una situació que li permet treballar i complementar-se amb d’altres infraestructures culturals, bàsicament amb el Centre Cultural de la Coma Cros.

Matèries i especialitats

S’hi fan classes de dibuix artístic i pintura adreçades a l’alumnat de cicle infantil, juvenil, cicle mitjà i cursos d’adults, tots ells impartits per la professora Delphine Labedan. L’espai que ens ofereix el nou equipament ens permet desenvolupar l’activitat d’escultura de talla de pedra, ja que disposa d’un cobert a l’aire lliure, degudament equipat per la pràctica d’aquesta disciplina artística. El professor contractat per l’ Ajuntament és l’ Enric Sala, escultor, especialitzat en aquesta modalitat artística amb una llarga trajectòria en el camp de la docència. També s’imparteixen cursos per conèixer i perfeccionar les tècniques de la ceràmica, treballant en les diferents fases de construcció, decoració i cocció de les peces. El professor d’aquesta disciplina és en Carles Torrent “Carlets”, amb una llarga experiència en diverses tècniques ceràmiques. Després de l’experiència positiva dels darrers anys, s’han posat en marxa nous cursos realitzats per professionals que utilitzen les instal•lacions de l’escola bé sigui per donar noves disciplines bé sigui per crear i desenvolupar nous projectes artístics. Així enguany podem trobar a l’escola un curs de restauració de mobles amb la professora Miracles Boada, un curs per apropar-nos al món dels bonsai de la mà del Sr. Julià, un curs monogràfic d’iniciació al tapís impartit per la professora Sra. M. Pilar Pérez Alonso, un curs per a la creació de capgrossos en família per part de la professora Núria Efe o bé un curs de creacions plàstiques originals i suggerents impartit per la professora Carme Garriga.

Cursos d'estiu

Dins l’oferta de lleure i esport que cada any s’ofereix des de l’ Ajuntament, l’escola ofereix i realitza diferents cursos els mesos de juliol i agost.

 

Contacte
C/ Lluís Moreno s/n
CP 17190
Tel. : 972.24.42.35
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.