Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube
Mida del text:
Centre de recursos


Centre recursos, reunio gent granEl Centre de Recursos de la Gent Gran és un projecte innovador gestionat conjuntament per l’Ajuntament de Salt i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt que es dirigeix, especialment, a les persones grans per tal de promoure l’envelliment actiu.
Aquesta iniciativa pretén millorar el benestar integral de les persones grans és:

  • Punt de referència per al col·lectiu de gent gran: dóna una atenció integral quant a informació, assessorament, orientació i gestió de recursos municipals.
  • Un espai de trobada que ofereix propostes interessants i atractives pel col·lectiu.
  • Un espai on les associacions, entitats i altres ens que treballen per a la gent gran poden oferir i/o presentar els seus projectes a la comunitat
Més informació

Activitats del mes de març

Bloc de serveis integrals per la gent gran

Fisioterapia

Vacances Relaxants i Gran Concert amb Cançons de Sempre al Teatre de Salt

 

Objectius principals
  • Oferir un programa de dinamització que potenciï les activitats d’envelliment actiu i prevenció de la dependència. Tallers i cursos adreçats al col·lectiu que puguin ser d’interès i que permetin la participació de la mateixa gent del municipi.
  • Promoure campanyes de dinamització, sensibilització i prevenció; així com xerrades encaminades a potenciar els hàbits saludables, les relacions intergeneracionals i aspectes d’interès comunitari.
  • Oferir suport i formació als familiars.
Destinataris
Les activitats es dirigeixen, especialment, a la gent gran del municipi que estigui en situació de jubilació o pre-jubilació, tot i que, està obert a tota la població en general, mitjançant activitats de sensibilització, relació i promoció del bon veïnatge que fomentin el benestar de la gent gran del municipi de Salt.
Finalitat
Entenem el col•lectiu de gent gran com persones actives i treballem la seva dinamització com a mesura de detecció i prevenció de situacions d’empitjorament personal i de salut. Així, promovent activitats, xerrades, sortides i altres propostes, potenciem l’envelliment actiu i alhora proporcionem espais de relació amb altres persones en situacions similars i prevenim situacions d’aïllament (físic i personal).
Informació de contacte


Adreça: Plaça de la Vila, 26
Telèfon: 972011655
Horari: 10:00 a 14:00 i 16:00 a 19:00 , divendres tarda tancat

Memòries
Notícies